1. Innledning

Personopplysninger er opplysninger som kan kobles til deg som person. Det kan være navn og kontaktopplysninger, men også mye annen informasjon som kan knyttes til deg mer indirekte. For Robrygga Helse AS er det viktig at du vet hva slags personopplysninger vi behandler, slik at du kan ivareta dine rettigheter etter personvernlovgivningen.

  • Behandlingsansvar

Robrygga Helse AS er behandlingsansvarlig for all behandling av personopplysninger der vi selv bestemmer formålet med behandlingen av opplysningene og de virkemidlene vi benytter til dette.

Dersom du har spørsmål om denne personvernerklæringen eller vurderingene vi har gjort, kan du kontakte oss på post@robryggahelse.no

  1. Innsamlede opplysninger

For å kunne levere så gode tjenester som mulig er vi avhengige av å samle inn ulike typer informasjon, inkludert personopplysninger om deg. Under følger en oversikt over hvordan vi typisk samler inn personopplysningene og hvilke opplysninger dette typisk er. Vi samler ikke inn sensitiv informasjon.

  1. Opplysninger du gir oss

Når du benytter deg av skjemaer på vår nettside, må du oppgi en del informasjon som lagres av oss, slik som for eksempel navn, bedrift, e-postadresse og mobilnummer.

  1. Opplysninger fra bruk av våre tjenester

Når du bruker våre tjenester, registrerer vi informasjon om hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem. Vi samler blant annet informasjon om:

  1. Din enhet og internett-tilkobling

Vi kan registrere informasjon om enheten du benytter, for eksempel produsent av mobil/PC, operativsystem og nettleser. Vi kan også samle informasjon om tilkoblingen til våre tjenester, som IP-adresser, nettverks-id, informasjonskapsler og unike identifikasjonsfiler.

  1. Din bruk av tjenestene

Vi registrerer informasjon om din bruk av tjenestene, som hvilke sider du er inne på, når du er inne på sidene samt hvilke funksjoner du har brukt på sidene.

  1. Informasjonskapsler og lokalt innhold

Når du bruker våre tjenester eller er inne på våre nettsider, lagres informasjonskapsler og annen data som senere kan leses av oss. (For mer informasjon se punkt 3. Besøk på våre nettsider).

  1. Besøk på våre nettsider

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

Informasjonskapsler er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside. Noen av informasjonskapslene er nødvendige for at ulike tjenester på nettsiden vår skal fungere.

  • Nødvendige cookies

Disse cookiene støtter opp under kjernefunksjonalitet knyttet til sikkerhet. Vi har vurdert disse som nødvendige, og de lagres derfor uten foregående samtykke.

  • Skjemafunksjoner

Disse cookiene er blant annet nødvendige dersom du ønsker å ta i bruk skjema på våre nettsider.

  • Google Analytics

Robrygga Helse AS samler inn bruksmønster og statistikk ved hjelp av analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics brukes til å samle inn datatrafikk, se hvor mange som besøker nettsiden, hvor lenge besøket varer og hvordan den enkelte bruker beveger seg på nett. Det inkluderer ikke personlige data, som vil si at ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjonen til deg som enkeltperson.

  1. Deling av opplysninger

Robrygga Helse AS deler i noen tilfeller personopplysninger med andre selskaper som utfører tjenester på våre vegne. Dette er først og fremst for å gi deg en tryggere og bedre brukeropplevelse. Her er de viktigste eksemplene:

  1. Tjenesteleverandører

For eksempel web- og markedsføringsbyråer som drifter nettsiden og viser deg målrettet markedsføring samt lager kampanjer. Disse har ikke lov til å bruke disse personopplysningene til noe annet enn å utføre tjenester for Robrygga Helse AS.

  1. Offentlige myndigheter

Ved mistanke om lovbrudd vil informasjon kunne utleveres til offentlige myndigheter etter begjæring. Vi vil også kunne utlevere informasjon ved mistanke om svindel, eller informasjon som er nødvendig for å avklare konkrete tvister.

  1. Endringer i personvernerklæringen

Vi vil med jevne mellomrom kunne oppdatere eller endre personvernerklæringen. Ved større endringer vil vi informere om dette.

  1. Rettigheter

Du har til enhver tid rett til å kreve innsyn, endring eller fjerning av våre opplysninger om deg. Du kan lese mer om innholdet i disse rettighetene på Datatilsynets nettside: https://www.datatilsynet.no/

  1. Kontaktinformasjon

Har du spørsmål om vår personvernerklæring eller om vår bruk av personopplysninger, ta gjerne kontakt med oss på post@robryggahelse.no.

Eksport og sletting av persondata.

Please identify yourself via e-mail