Har du muskel- eller skjelettplager, eller andre plager?

Ulike lidelser trenger ofte ulik behandling. Vårt tverrfaglige team på Robrygga Helse har mange i år bidratt til å gi nordtrønderne bedre helse.

Først og fremst handler det om å stille riktig diagnose, finne årsaken til plagen – for så å velge effektiv behandling.

Noen behandlingsformer skjer individuelt – andre ganger gir tverrfaglighet det beste resultatet.

Rita Amundsen

Autorisert Helsesekretær

Rita Amundsen

post@robryggahelse.no

Vår Rita er det første ansiktet du møter her hos oss, og hun sørger alltid for at du føler deg velkommen på Robrygga Helse. Rita har lang erfaring med arbeid i klinikk og er autorisert Helsesekretær.

Øyvind Øie

Fysioterapeut / Akupunktør / Trykkbølgebehandling

Øyvind Øie

oyvind@robryggahelse.no

Utdannet Fysioterapeut og Akupunktør. Øyvind har bred erfaring innen muskel- og skjelettlidelser gjennom 35 år som aktiv behandler.

Spesielle interesseområder er skuldre, hofter og knelidelser. Øyvind driver også med trykkbølgebehandling av muskel- og senerelaterte problemer.

Solfrid Bolkan

Daglig Leder, Laserbehandling/Treningsveiledning

Solfrid Bolkan

solfrid@robryggahelse.no

Solfrid har lang og bred erfaring i helsevesenet. Solfrid tilbyr laserbehandling for muskelskjelett problematikk og har erfaring med kroniske smerter. Solfrid er i tillegg treningsveileder. På hennes økter treningstimer jobber dere sammen for en bedre og sterkere hverdag.

Therese Hoås Johnsen

Fysioterapeut

Therese Hoås Johnsen

therese@robryggahelse.no

Therese er utdannet fysioterapeut i Danmark i 2012 og har siden jobbet på Robrygga Helse. Therese jobber med hele bevegelsesapparatet med en spesiell interesse for hofte, kne og skulder. Hun har etterutdanning innen ortopedi, klinisk ortopedisk fysioterapi og lungefysioterapi.

Jan Kristian Kjøren

Osteopat og Fysioterapeut

Jan Kristian Kjøren

jan.kristian@robryggahelse.no

Jan Kristian er utdannet fysioterapeut og Osteopat DO. I behandlingene benyttes kunnskap og erfaring både fra idrett, fysioterapi, osteopati og 25 år som aktiv behandler. Jan Kristian ønsker å hjelpe deg for at du skal få en best mulig helse og en mer aktiv hverdag.

John Marius Aagård

Kiropraktor MNKF

John Marius Aagård

john.marius@robryggahelse.no

John Marius er kiropraktor ved Robrygga Helse. Han behandler nakke- og rygglidelser hos pasienter i alle aldersgrupper. Spesielle interesseområder er idrettsskader, ankler og nakke. Han setter også opptrening og rehabilitering i fokus. Opptatt av tverrfaglig samarbeid.

Hans Frederik Sandberg

Kiropraktor

Hans Frederik Sandberg

hans@robryggahelse.no

Hans Frederik er Utdannet kiropraktor fra AECC University College i England. Behandler akutte og kroniske plager i bevegelsesapparatet, samt videre interesse innenfor hodepine og svimmelhet. Opptatt av tverrfaglig samarbeid, forebyggende trening og rehabilitering.